НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » На Одещині чоловік побив односельця і залишив помирати

На Одещині чоловік побив односельця і залишив помирати

В Одесской области мужчина избил односельчанина и оставил умирать
Читати grad.ua у  

Уранці біля залізничної станції в селищі Петрівка Березівського району було виявлено невідомого громадянина без ознак життя. Поліцейські встановили особу загиблого та обставини його смерті. З'ясувалося, що 42-річний житель села Нові Шомполи Одеського району напередодні приїхав до Петрівки зі своїм 43-річним знайомим. Чоловіки вживали алкогольні напої біля одного з місцевих магазинів, а потім біля залізничної станції, де посварилися та побилися. Несвідомого односельця товариш залишив на узбіччі, де той помер, а сам із місця скоєння злочину втік.

Поліцейські затримали підозрюваного. У нього вилучили біологічні зразки та речі, що становлять інтерес для слідства, зокрема фрагменти одягу, в якому він був під час скоєння злочину, але який спалив, щоб позбутися доказів. Чоловік у всьому зізнався, але причини сварки з односельцем не згадав, нарікаючи на алкогольне сп'яніння. Те, що сталося, прокоментував начальник відділення поліції № 1 Березівського районного відділу поліції Павло Трофименко:

Ми затримали фігуранта в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та під процесуальним керівництвом Березівської окружної прокуратури повідомили йому про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілого. Цей злочин кваліфікується за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Наразі клопочемо про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.



Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: