НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » На Одещині чоловік до смерті побив товариша через звинувачення у крадіжці

На Одещині чоловік до смерті побив товариша через звинувачення у крадіжці

В Одесской области мужчина до смерти избил товарища из-за обвинений в краже
Читати grad.ua у  

Подія мала місце на території Тузлівської об’єднаної територіальної громади. До поліції надійшла заява від жительки одного із сіл ОТГ про те, що її колишній співмешканець тиждень тому пішов з дому і зник. Про це повідомили у ГУНП в Одеській області.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські виявили розшукуваного без ознак життя на узбережжі озера Бурнас. Як встановили правоохоронці, напередодні зникнення чоловік був в односельця, де вони спільно вживали спиртні напої.

Під час застілля гість почав звинувачувати господаря начебто у крадіжці грошей, після чого вони вийшли з’ясовувати відносини на подвір’я. В ході сварки власник оселі побив гостя кулаком по голові, а коли той впав – вивів його за ворота і пішов відпочивати.

Вранці зловмисник виявив на тому самому місці товариша без ознак життя і вирішив приховати тіло, аби уникнути відповідальності за скоєне. Він відтягнув небіжчика до нежитлового будинку навпроти свого дому, а коли стемніло – на велосипеді вивіз на околицю села та скинув з обриву в озеро. Попередньо, причиною смерті потерпілого стала вогнищева травма головного мозку та перелом кісток черепа.

Поліцейські повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: