НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » В Одесі 37-річний чоловік через ревнощі до подруги зарізав одесита

В Одесі 37-річний чоловік через ревнощі до подруги зарізав одесита

В Одесі 37-річний чоловік через ревнощі до подруги зарізав одесита
Читати grad.ua у  

Житель іншої області разом із подругою приїхав до Одеси на відпочинок. Витративши заощадження, пара оселилася у тимчасовому помешканні одного з нових знайомих – у підвалі на Деволанівському узвозі. Минулого тижня вночі гості розпивали спиртні напої у своїй кімнаті разом з товаришем, який їх приютив. Розповіли у пресслужбі ГУНП в Одеській області.

Під час застілля між чоловіками виникла словесна перепалка, бо приїжджий запідозрив одесита у залицянні до своєї коханої. Після конфлікту 48-річний власник оселі пішов до себе, а його гість схопив ніж, попрямував за ним і вдарив у живіт. Потім зловмисник повернувся до своєї кімнати, а наступного дня виявив чоловіка без ознак життя, він позбувся знаряддя злочину і втік разом з жінкою до Києва.

Тіло загиблого за кілька днів виявив випадковий перехожий та повідомив про це у поліцію. Попередньо, чоловік помер унаслідок колото-різаних поранень черевної стінки та печінки.

Протягом доби правоохоронці встановили особу правопорушника і затримали його у Києві. Чоловіку загрожує до 10-ти років позбавлення волі.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: