НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Вбив через зауваження щодо гучної музики: в Одесі затримали 22-річного зловмисника

Вбив через зауваження щодо гучної музики: в Одесі затримали 22-річного зловмисника

Убил из-за замечаний по поводу громкой музыки: в Одессе задержали 22-летнего злоумышленника
Читати grad.ua у  

Подія сталася в Одесі в ніч з 3 на 4 червня у багатоповерхівці на вулиці Академіка Корольова. Повідомляється, що 28-річний чоловік, який приїхав з сусідньої області на вихідні до брата в Одесу, почув з родичем гучну музику та галас, що лунали з квартири на дев’ятому поверсі. Піднявшись, вони постукали у двері, а коли вийшов мешканець оселі, зробили йому зауваження щодо шуму, на що той почав поводити себе агресивно.

Між чоловіками виникла сварка, яка переросла у штовханину. Тоді зловмисник зайшов у квартиру, взяв пістолет, і, повернувшись, декілька разів вистрелив в одного з них, поціливши у груди. Унаслідок отриманих травм потерпілий помер на місці. Брат вбитого сповістив про подію сусідам, а ті – поліцію.

Правопорушник з місця вчинення злочину втік. Втім, вже за годину оперативники затримали його в квартирі матері у цьому ж районі міста. Ним виявився 22-річний житель Одеси. З місця події правоохоронці вилучили незареєстровану на зловмисника зброю, яка попередньо є вогнепальною, та кілька гільз, які з іншими речовими доказами скерують на експертизу. Звідки у підозрюваного зброя, і її походження слідчі будуть встановлювати в ході розслідування.

Крім того, у підозрюваного були відібрані біологічні зразки для встановлення стану наркотичного чи алкогольного сп’яніння. Фігуранту повідомили про підозру в умисному вбивстві. За скоєне молодикові загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: