НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » В Одеській області чоловік убив сокирою літню жінку

В Одеській області чоловік убив сокирою літню жінку

В Одесской области мужчина убил топором пожилую женщину
Читати grad.ua у  

83-річну жінку з травмами голови виявили в її будинку родичі та повідомили про це поліцейських. Вони ж повідомили, що з оселі зник мобільний телефон та велосипед господині.

Співробітники територіального підрозділу поліції та Подільського районного управління поліції провели низку оперативно-розшукових заходів і за кілька годин встановили підозрюваного.

38-річний чоловік без постійного місця проживання, який раніше квартирував у літньої жінки. Він двічі вдарив бабусю сокирою по голові, що призвело до відкритої черепно-мозкової травми. Точна причина смерті потерпілої буде встановлена за результатами судово-медичної експертизи.

Крім того, перед тим як залишити місце злочину, зловмисник прихопив телефон і велосипед старенької та рушив до товаришів, де його й затримали оперативники. З місця події слідчі вилучили ймовірне знаряддя злочину, інші речові докази.

За клопотанням правоохоронців суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Мотиви злочину встановлюватимуться під час розслідування, під час якого слідчими буде надано також правову оцінку діям зловмисника, пов'язаних із заволодінням майна потерпілої. Слідство триває.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: