НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » 16-річному хлопцю повідомили про підозру у вбивстві 15-річної дівчини

16-річному хлопцю повідомили про підозру у вбивстві 15-річної дівчини

16-летнему парню сообщили о подозрении в убийстве 15-тилетней девушки
Читати grad.ua у  

Під час слідства поліцейські попередньо встановили, що підліток познайомився з 15-річною Мішель Піявчик через мобільний застосунок, а в ході спілкування дізнався про наявність у неї дорогих речей.

Обманним шляхом, зловживаючи довірою дівчини, зловмисник запропонував зустрітися на Одеському залізничному вокзалі та поїхати електричкою до нього в гості. Довез її до проміжної залізничної станції «Раухівка» та завів до підвалу покинутої будівлі колишнього вагового комплексу, де вбив. Попередньо, потерпіла загинула від черепно-мозкової травми. Остаточну причину смерті буде встановлено після проведення судово-медичної експертизи.

Переконавшись, що дівчина не подає ознак життя, правопорушник забрав її речі, закидав тіло вбитої мотлохом і втік. З місця події поліцейські вилучили речові докази, які направили на експертизу, а вдома в хлопця виявили частину речей убитої. Іншу частину він продав.

Його затримали. На підставі зібраних доказів слідчі слідчого управління ГУНП в Одеській області повідомили юнаку про підозру в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, вчиненому з корисливих мотивів. Злочин кваліфікується за п. 6 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі, з конфіскацією майна.

Суд задовольнив клопотання поліцейських і обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває під процесуальним керівництвом Одеської обласної прокуратури.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: