НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » В Одесі чоловік до смерті побив орендодавця, а тіло сховав під ліжко

В Одесі чоловік до смерті побив орендодавця, а тіло сховав під ліжко

В Одессе мужчина до смерти избил арендодателя, а тело спрятал под кровать
Читати grad.ua у  

Подія сталася кілька днів тому в одній із квартир п'ятиповерхівки на вулиці Капітана Кузнєцова. Поліцейські встановили, що 52-річний одесит прийшов до 36-річного чоловіка, який винаймав у нього житло. Під час хмільного застілля між ними виникла словесна перепалка, у розпал якої квартирант нещадно побив власника оселі кулаками та ногами, після чого пішов до магазину. А коли повернувся, виявив його без ознак життя і вирішив приховати сліди злочину - сховав тіло під ліжко, відмив з підлоги та меблів кров, а використані ганчірки викинув. Про подію чоловік повідомив свою співмешканку, а та – в поліцію. 

Прибувши одразу за вказаною адресою, працівники територіального підрозділу поліції затримали правопорушника на місці злочину. Своєї провини чоловік не заперечував і зізнався у скоєному.  

З місця події слідчі вилучили низку речових доказів, зокрема біологічні зразки, які направлено для проведення необхідних експертних досліджень.

Точну причину смерті встановлюватимуть судово-медичні експерти. 

Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років. За клопотанням слідчих суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії тривають.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: