НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » В Одесі затримали палія автомобілів військових

В Одесі затримали палія автомобілів військових

В Одессе задержали поджигателя автомобилей военных
Читати grad.ua у  

Як повідомили в поліції, вночі 23 червня в Пересипському районі Одеси зловмисник облив легкозаймистою рідиною і підпалив припаркований у дворі будинку Mercedes-Benz, що належав військовій. Палаючу автівку він сфотографував, щоб надіслати підтвердження виконаного завдання замовнику, і втік із місця скоєння злочину.

Правоохоронці встановили, що злочин скоїв 28-річний городянин, який самовільно залишив військову частину, де ніс службу за призовом. У березні його було засуджено за оборудки з наркотиками, за що суд стягнув з нього 17 тис. грн штрафу, а зараз він є фігурантом трьох кримінальних проваджень, розпочатих за фактом незаконного поводження зі зброєю, придбання наркотиків та крадіжку телефону.

Начальник відділу поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 Ігор Страшний, розповів:

Затриманий повідомив, що в одному з месенджерів отримав замовлення на підпал автомобіля. Кому саме вона належить, не питав. За це завдання обіцяли 80 тисяч гривень. Утім, після його виконання на банківську картку скинули лише 937 гривень, а на телефон - повідомлення, що він запрошений до столиці «працювати» далі. 

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в сумі 605 тисяч гривень. Матеріали буде передано до Державного бюро розслідувань.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: