НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Підпалив квартиру і втік: постраждала 20-ти річна дівчина

Підпалив квартиру і втік: постраждала 20-ти річна дівчина

Поджог квартиру и сбежал: пострадала 20-ти летняя девушка
Читати grad.ua у  

Про подію в одній із квартир на вулиці 10 Квітня правоохоронцям повідомили пожежники та медики. Поліцейські з'ясували, що між власницею квартири та її співмешканцем виникла сварка.

Під час конфлікту, який відбувався в присутності 20-річної доньки одеситки, чоловік схопив пляшку з розчинником для фарби, облив приміщення кухні та підпалив. Частина легкозаймистої суміші потрапила на штани дівчини і одяг загорівся, як і все навколо. Потерпіла отримала опіки нижніх кінцівок першого та другого ступеня тяжкості. Її було госпіталізовано. Наразі загрози її життю немає.

Пожежу у квартирі допомогла погасити сусідка. Як раніше повідомляв ТРК "ГРАД" із посиланням на ДСНС в Одеській області, було встановлено, що горіло домашнє майно на площі 0,5 м кв. Сам правопорушник із місця скоєння злочину втік. Через кілька годин співробітники відділення поліції №1 Одеського районного управління поліції №1 розшукали його та затримали.

Вирішується питання про обрання фікуранту запобіжного заходу. За цей злочин йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до десяти років.

Правоохоронці встановлюють повні обставини та мотиви злочину, збирають докази, на підставі яких вирішуватиметься питання про додаткову правову кваліфікацію дій затриманого.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: