НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » На Одещині затримали підпалювача авто та майна в гуртожитку

На Одещині затримали підпалювача авто та майна в гуртожитку

В Одесской области задержали поджигателя авто и имущества в общежитии
Читати grad.ua у  

Подія сталася вночі в одному із сіл Дальницької ОТГ. Нетверезий містянин на парковці біля одного з гуртожитків підпалив колесо автомобіля дружини свого товариша, з яким перебував у неприязних стосунках. Після чого зайшов до будівлі гуртожитка і на сходовому майданчику першого поверху підпалив дерев’яний стілець.

Розповіли у ГУНП в Одеській області. Правопорушник з місця злочину втік, а займання вчасно виявили мешканці гуртожитку, які їх загасили. На щастя, ніхто не постраждав, однак майно було частково пошкоджено. Сума завданих матеріальних збитків наразі встановлюється.

Поліцейські затримали жителя Одеського району за підпал автомобіля та майна в гуртожитку Оперативники протягом декількох годин встановили особу правопорушника та затримали його. Чоловіку повідомили про підозру в умисному пошкодженні чужого майна, вчиненому шляхом підпалу. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За скоєне йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Правоохоронці зазначити, що відносно чоловіка вже розглядається обвинувальний акт за аналогічний злочин. Того разу він у стані алкогольного сп’яніння підпалив автівку свого товариша.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: