НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » В Одеській області чоловік намагався спалити будинок сусіда

В Одеській області чоловік намагався спалити будинок сусіда

В Одеській області чоловік намагався спалити будинок сусіда
Читати grad.ua у  

63-річний житель Маразлієвської територіальної громади повідомив у поліцію, що вночі хтось намагався підпалити його будинок, закинувши у вікно «коктейль Молотова, що горить». Поліцейські встановили, що до злочину причетний 58-річний односельець, який мешкає неподалік потерпілого.

Наслідком встановлено, що напередодні ввечері між сусідами стався конфлікт через собак. Тварини потерпілого бігали вулицею, і це обурило зловмисника. Після сварки сусіди розійшлися. А пізно вночі молодший за віком чоловік прийшов до паркану старшого зі сірниками та пляшкою з паливною рідиною та ганчіркою. Підпалив «коктейль Молотова», зловмисник кинув його в одне із вікон приватного будинку потерпілого, після чого з місця злочину втік. При ударі пляшки об скло вогонь погас і спалаху не сталося. На щастя, ніхто проти протиправних дій громадянина не постраждав.

Підозрюваного було затримано. Йому повідомили про підозру у замаху на умисне знищення чи пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. За вчинене правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: