НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Житель Одеси ледь не позбавив життя знайомого та його тещу

Житель Одеси ледь не позбавив життя знайомого та його тещу

Житель Одессы едва не лишил жизни знакомого и его тещу
Читати grad.ua у  

Інцидент стався напередодні ввечері за місцем проживання потерпілих родичів, в одній із кімнат підвального приміщення по вулиці Сегедській. Під час розпивання алкоголю між чоловіками виникла сварка. Під час конфлікту гість вдарив господаря в шию та тулуб ножем. А далі переключився на тещу потерпілого, завдавши їй ті ж кілька ударів ножем у шию, обличчя та руки.

На крики про допомогу збіглися сусіди, які зателефонували до швидкої допомоги та поліції. Зловмисник втік із місця події. Медики доправили чоловіка та жінку до лікарні. Зятю діагностували колото-різані рани шиї з наскрізним пораненням сонної артерії та перетином хребетної артерії і двох ран плеча. Тещі - колото-різану рану шиї та множинні колото-різані рани щоки й кисті, геморагічний шок. Наразі загрози життю потерпілих немає.

Правоохоронці розшукали правопорушника в Білгород-Дністровському районі та затримали його, повідомивши про підозру в замаху на подвійне вбивство. За скоєне йому може загрожувати позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі. За клопотанням поліцейських, суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: