НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Двоє молодиків на вулиці відібрали телефон у неповнолітнього

Двоє молодиків на вулиці відібрали телефон у неповнолітнього

Двое молодых людей на улице отобрали телефон у несовершеннолетнего
Читати grad.ua у  

В Одесі на проспекті Українських Героїв двоє приятелів зупинили перехожого хлопця і звинуватили його у фотографуванні військових об’єктів. Про це оовідомили у ГУНП в Одеській області.

Юнак став заперечувати і дістав із сумки мобільний телефон, аби довести відсутність у ньому заборонених фотографій. Один зловмисник вирвав з рук неповнолітнього гаджет вартістю три тисячі гривень, і втік разом зі своїм напарником. Хлопчина наздогнав кривдників, вимагаючи повернути смартфон, але отримав ще й удар кулаком в обличчя.

Зловмисники втекли, а потерпілий звернулися до територіального відділу поліції. За кілька днів правоохоронці встановили правопорушників.

Слідча відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 Олена Шевченко розповіла:

Фігурантам повідомили про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, поєднаному з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Слідство триває.

У поліції також зазначили, що майно потерпілого розшукали і повернули власнику.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: