НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » На пероні залізничного вокзалу в Одесі пограбували жінку

На пероні залізничного вокзалу в Одесі пограбували жінку

На пероні залізничного вокзалу в Одесі пограбували жінку
Читати grad.ua у  

Подія трапилася ввечері на одній із платформ Одеського залізничного вокзалу. Зловмисники зайшли в одне з купе поїзда, в якому перебувала 42-річна жителька іншої області. Побачивши підозрілих незнайомців, жінка взяла пакунки із золотими прикрасами та грошима, щоб тримати їх у полі зору. Спільники силоміць вивели жінку з вагона, відібрали в неї частину майна та втекли.

Потерпіла чинила опір нападникам, відбитися від них їй намагався допомогти й один з очевидців. Заволодіти всіма речами грабіжникам не вдалося. Однак спільники завдали жінці матеріальної шкоди на суму понад 600 тисяч гривень.

Як з'ясували правоохоронці, обидва нападники - жителі Одеси 35 і 36 років, мають кримінальне минуле, зокрема були судимі за грабежі та умисне знищення чужого майна. Місцезнаходження награбованого ними встановлюється.

На підставі зібраних доказів, слідчі територіального підрозділу поліції під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігурантам про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Суд обрав підозрюваним запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою та цілодобового домашнього арешту. Слідство триває.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: