НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Затримано хуліганів, які влаштували стрілянину в центрі Одеси

Затримано хуліганів, які влаштували стрілянину в центрі Одеси

Задержаны хулиганы, устроивших стрельбу в центре Одессы
Читати grad.ua у  

Затримані двоє росіян раніше вже потрапляли в поле зору правоохоронних органів і притягувалися до кримінальної відповідальності. Один із них перебував у розшуку за вимагання та викрадення людини.

Про інцидент, який стався вчора близько 15-ї години на Французькому бульварі, правоохоронцям повідомила місцева жителька. Жінка зазначила, що бачила з вікна своєї квартири компанію молодих людей, які кричали та билися між собою, а потім почула звук пострілу.

На місці події було затримано двох учасників конфлікту віком 32-х та 43-х років. Для розшуку третього фігуранта, який втік на автомобілі, у місті було введено спеціальну поліцейську операцію. Пізніше 29-річного чоловіка теж затримали. У нього вилучили рушницю.

Попередньо встановлено, що компанія чоловіків відпочивала в ресторані на Французькому бульварі. У приміщенні закладу між ними виникла сварка, що переросла в бійку, яка продовжилася вже на літньому майданчику закладу. Під час конфлікту чоловіки погрожували один одному ножами, а один із них, 29-річний одесит, узяв зі своєї машини гладкоствольну рушницю і здійснив із неї постріл у повітря. Після цього з місця злочину стрілок поїхав.

За результатами огляду місця події, було виявлено та вилучено два ножі та сумку, в якій знаходилося три ручні гранати, дві з яких, попередньо, є бойовими. Небезпечні предмети, зокрема зброю, слідчі направили на експертизу.

Усіх трьох учасників конфлікту затримано в поряду ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про повідомлення їм про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: