НОВИНИ ГРАД » Новини » В Одесі школи та дитсадки перевели на дистанційку

В Одесі школи та дитсадки перевели на дистанційку

В Одессе школы и детские сады перевели на дистанционку
Читати grad.ua у  

Школи та дитсадки в Одесі, які використовують укриття в інших будівлях, відстань до яких перевищує 100 метрів, перевели на дистанційний формат навчання. Про це повідомила директорка департаменту освіти Одеської міськради Олена Буйневич.

За її словами, власні укриття наразі мають майже 200 одеських закладів освіти, інші використовують захисні споруди інших будівель, відстань до яких може становити 200-400 метрів. Ще дві школи і декілька десятків садочків не мають жодного укриття, тож вони вже певний час працюють дистанційно.

Директорка департаменту освіти Одеської міськради Олена Буйневич зазначила:

Ми всі бачимо, що останніми днями «загроза балістики» звучить досить часто. Маємо реагувати оперативно та адекватно на виклики. Тому приймаємо рішення вулицями під час тривог не ходити. Будемо використовувати тільки ті укриття, що ближче, ніж 100 метрів до закладу освіти. Це означає, що ті школи і садочки, які використовували укриття на більшій відстані, три дні до канікул працюють дистанційно.

Чиновниця додалаа, що за час канікул департамент освіти намагатиметься максимально розмістити класи цих закладів у будівлях шкіл, які мають власні укриття. Вона наголосила, що у міськраді розуміють мінуси такого рішення, втім ставлять безпеку дітей на перше місце.

Нагадаємо, що весняні канікули цього року будуть з 25 до 31 березня.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: