НОВИНИ ГРАД » Новини » Антициклон приніс в Одесу дощ і похолодання

Антициклон приніс в Одесу дощ і похолодання

Антициклон принес в Одессе дождь
Читати grad.ua у  

Найближчої доби погоду Одещини буде зумовлювати гребінь антициклону, який розповсюджується із північного сходу на більшу частину території України. В Одесі та області очікується хмарна погода з проясненнями, розповіла синоптик відділу метеопрогнозів Гідрометцентру Чорного та Азовського морів Юлія Султан:

Повітряні потоки переважатимуть північно-східного напрямку, 5-10 м/с. у міру розвитку арктичного антициклону та його зміщенням у південні широти, до нас із північного сходу надійде більш прохолодна повітряна маса. Але все одно Температурний фон залишається вище норми. вночі по м Одеса 3-5° тепла, вдень 5-7° тепла. по Одеській області Температура вночі 1-6° тепла, вдень 4-9° тепла. На автошляхах області вночі та вранці місцями димка, видимість 1-2 км. 

Хмарна погода з проясненнями очікується на при кінці тижня. Однак у вікенд опадів синоптики не прогнозують.

Вітер 18 лютого північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 5-10° тепла. 

А ось на початку наступного тижня мешканцям Одеського регіону варто приготувати парасольки – в понеділок 19 лютого та у вівторок 20 лютого очікуються місцями невеликі опади, переважно у вигляді дощу. Температурний фон вночі складатиме від 1° морозу до 4° тепла. Вдень буде тепліше – від 5 до 10 градусів з позначкою плюс.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: