НОВИНИ ГРАД » Новини » Морозна погода в Одесі збережеться до вихідних

Морозна погода в Одесі збережеться до вихідних

Морозная погода в Одессе сохраниться до выходных
Читати grad.ua у  

За інформацією Гідрометцентру Чорного та Азовського 12-го січня, на температуру в Одеській області впливатиме улоговина циклону з фронтальними розділами, що зміщуються з північного заходу.

По Одесі та області завтра очікується хмарна погода з проясненнями. По області вночі та вранці невеликий сніг. У зв'язку з низькими температурами зберігається ожеледиця. Вітер північно-західний, 9-14м/с. Вночі по області місцями пориви до17м/с. Температурний фон істотних змін не зазнає. Вночі по Одесі 2-4 морозу та вдень від 0 до - 2.

12-го січня по області, температура вночі 7-2 морозу. І вдень від -5 до 0, на півночі регіону вночі та вдень до 10 градусів морозу. На автошляхах ожеледиця, вночі місцями видимість під час снігу 1-2 кілометри, попереджають синоптики.

13-го січня хмарно, з проясненнями, вдень місцями невеликий сніг та ожеледиця. Вітер західний, 9-14м/с. Температура вночі -9 -14, вдень 0 - 5 нижче нуля. 14-го січня хмарно, з проясненнями, без істотних опадів та ожеледиці. Вітер південно-західний, 9-14м/с. Температура вночі -4 -9 нижче нуля, вдень від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла.

За інформацією синоптиків Гідрометцентру Чорного та Азовського морів, в Одеському регіоні зберігається характерна для середини одеської зими загалом морозна погода.

Потеплішає з понеділка наступного тижня, обнадійливо кажуть фахівці .Уночі морози не відпускатимуть, а вдень температура підніматиметься до 6 градусів тепла.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: