НОВИНИ ГРАД » Новини » Румунія заблокувала ще один пункт пропуску українських вантажівок

Румунія заблокувала ще один пункт пропуску українських вантажівок

Румыния заблокировала еще один пункт пропуска украинских грузовиков
Читати grad.ua у  

У Держприкордонслужбі України повідомили, що 18 січня від Прикордонної поліції Румунії надійшла інформація про блокування напряму перед пунктом пропуску «Халмеу», що навпроти українського «Дякове» в Закарпатській області.

Учасники акції румунські представники агросектору та автоперевізники блокують рух для вантажівок. О 10.30 вони перекрили проїзд автодорогою до кордону великою сільськогосподарською технікою. Причини та орієнтовна тривалість таких дій не повідомляється. Прикордонники України здійснюють взаємодію з румунськими колегами.

У пункті пропуску «Дякове» для вантажних транспортних засобів на виїзд з України діє «Е-черга». Наразі в ній зареєстровано близько 600 автомобілів. Рух легкових автомобілів, пасажирських автобусів здійснюється у звичайному режимі. За наявною інформацією значної черги з вантажних транспортних засобів на території Румунії в напрямку України наразі не відзначається.

Нагадаємо, блокування руху для вантажівок на території Румунії на кордоні з Україною триває ще у двох пунктах пропуску – «Сірет-Порубне» та «Вікову-де-Сус – Красноїльськ».


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: