НОВИНИ ГРАД » Новини » Польські перевізники хочуть продовжити блокування кордону з Україною 

Польські перевізники хочуть продовжити блокування кордону з Україною 

Польские перевозчики хотят продлить блокирование границы с Украиной 
Читати grad.ua у  

Ще один із великих пунктів пропуску на українсько-польському кордоні заблокований польськими протестувальниками. Йдеться про «Медик», суміжний з українським пунктом пропуску «Шегині», через який увесь цей час ще відбувався рух вантажівок до України. Наразі тут пропуск автобусів та легкових автівок здійснюється у звичному режимі, а вантажні транспортні засоби не пропускають взагалі.

Перед п/п «Медика» в напрямку в'їзду в Україну черга з вантажівок налічує близько 1500 автомобілів. З боку України реальна черга поки що відсутня. У системі «еЧерга» в очікуванні близько 1000 машин.

МПП «Рава-Руська» - «Хребенне»

Польські страйкарі продовжують блокувати пункт пропуску. Черга вантажних автомобілів на польській стороні становить 600 машин. У системі "еЧерга" наразі зареєстровано 1022 вантажівки.

МПП «Краковець» - «Корчова»

Страйк польських перевізників триває. Пропуск автобусів і легковиків здійснюється у звичайному режимі. Черга в напрямку України з вантажних автомобілів на польській стороні налічує понад 1700 одиниць.

МПП «Ягодин» - «Дорогуськ»

Триває страйк польських перевізників перед пунктом пропуску «Дорогуськ». Наразі стало відомо, що протестувальники ймовірно отримали погодження на проведення страйку від Департаменту транспорту Міністерства інфраструктури Республіки Польща до 01 лютого 2024 року. 
Сьогодні на ранок перед п/п скупчилося 800 вантажівок на в'їзд, на виїзд очікує 100 транспортних засобів. У системі «еЧерга» зареєстровано 2239 машин на виїзд з України.

Водночас за непідтвердженою інформацією є наміри поширити блокування також на пункт контролю «Нижанковичі» - «Мальховіце». Там електронна черга з вантажних автомобілів на виїзд з України зросла з 1300 до 2000 автомобілів, повідомляє Державна митна служба України.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: