НОВИНИ ГРАД » Новини » Одесит незаконно переправляв чоловіків призовного віку через кордон 

Одесит незаконно переправляв чоловіків призовного віку через кордон 

Одесит незаконно переправляв чоловіків призовного віку через кордон 
Читати grad.ua у  

Затримано 54-річного жителя міста Одеса, який організував схему переправлення осіб призовного віку через державний кордон. Охочих незаконно покинути територію України він знаходив через мережу інтернет. Клієнти платили йому 5,5 тисячі доларів США, з яких 500 витрачалося на купівлю дешевого автомобіля.

Знаходив чоловіків, здебільшого з водійськими посвідченнями, оскільки вони мали їхати самі за кермом купленої автівки до державного кордона, а організатор супроводжував би їх на іншому автомобілі. Неподалік державного кордону «клієнти» мали залишити машину і пішки незаконно перетнути кордон.

Але схема не спрацювала. Правоохоронці застали горе-підприємця на гарячому, коли той супроводжував до кордона чергову куплену автівку з двома жителями Дніпропетровщини.

Під час проведення обшуків за місцем проживання фігуранта у чоловіка вилучили речові докази, що підтверджують його причетність до злочинів.
Наразі йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину, а судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі понад 805 тис. гривень.

Викрили схему оперативники Ізмаїльського прикордонного загону спільно зі співробітниками УСБУ в Дніпропетровській області, Відділу поліції №2 Одеського районного управління поліції №1, за силової підтримки військовослужбовців 10 мобільного прикордонного загону ДОЗОР.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: