НОВИНИ ГРАД » Новини » В Одеській області дозволили кататися річками, але є умови

В Одеській області дозволили кататися річками, але є умови

В Одеській області дозволили кататися річками, але є умови
Читати grad.ua у  

Командувач оперативного угруповання військ «Дунай» та начальник Одеської районної військової адміністрації видали спільний наказ щодо встановлення особливого режиму руху маломірних суден на окремих ділянках річок Дністер і Турунчук в умовах дії правового режиму воєнного стану. Прийняте рішення має покращити туристичну привабливість району, а також створити умови для підприємців, працюючих в сфері надання туристичних послуг.

Так, дозволено рух не більше 10 маломірних суден по чітко визначеним ділянкам за рекреаційно-туристичними маршрутами. Зокрема, йдеться про ділянки в межах Дністра - вниз за течією, від впадіння Турунчука в Дністер до 300-метрової зони перед автомобільним мостовим переходом Маяк.

Також можна «мандрувати» в межах Турунчука - від місця впадіння річки Стоячий Турунчук до впадіння в Дністер. Цей маршрут також включає заповідне озеро Біле та рукав Турунчука, який до нього веде. Як уточнили у РВА, рух човнів та катерів дозволено в світлу пору доби - з 8:00 до 20:00. Визначених умов мають дотримуватись всі суб’єкти господарювання у сфері туризму.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: