НОВИНИ ГРАД » Новини » В Одесі можуть відкрити для відвідування окремі пляжі: за яких умов?

В Одесі можуть відкрити для відвідування окремі пляжі: за яких умов?

В Одесі можуть відкрити для відвідування окремі пляжі: за яких умов?
Читати grad.ua у  

В Одесі видали наказ про підготовку доступу до окремих пляжів в умовах правового режиму воєнного стану. Це означає, що частину пляжів зможуть відкрити, якщо вони відповідатимуть низці умов, повідомила пресслужба Одеської військової районної адміністрації. Такий наказ вчора видали начальник Одеської районної військової адміністрації та командувач оперативного угруповання військ «Дунай».

Документ визначає комплекс заходів, за умови виконання яких буде надано можливість доступу для відвідування громадянами окремих пляжних зон для оздоровлення з можливістю купання в морі у межах берегової лінії міста Одеси – від пляжу «Ланжерон» до 16-ї станції Великого Фонтану.

«Це наказ не про відкриття пляжів, а про умови, за яких можуть бути відкриті пляжі. Наказом чітко визначено і прописано, що треба зробити на відповідних ділянках пляжних зон», — ідеться в повідомленні.

Після цього спеціально створена комісія Одеської міськради перевірить виконання умов цього наказу. До 5 червня відповідні акти подадуть до Одеської обласної військової адміністрації, проте остаточне рішення ухвалюватимуть начальники Одеської ОВА та оперативно-стратегічного угруповання військ «Одеса».



Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: