НОВИНИ ГРАД » Новини » Своєчасне звернення до офтальмолога може врятувати вам зір

Своєчасне звернення до офтальмолога може врятувати вам зір

Своєчасне звернення до офтальмолога може врятувати вам зір
Читати grad.ua у  

Військовий час пов'язаний з багатьма загрозами для здоров'я, в тому числі нерідко страждають очі – зауважують фахівці Інституту хвороб очей імені Володимира Філатова. Обстріли та ракетні удари часто стають причиною травм. У відділенні посттравматичної патології ока зазначають: структура таких ушкоджень має особливості.

Лікарі просять пацієнтів при будь-яких травмах своєчасно звертатися до медзакладів. Оскільки чим довше людина ігнорує проблему, тим складнішим і тривалішим буде лікування.

Щоб отримати кваліфіковану допомогу офтальмолога, чекати в чергах не доведеться. І електронний напрямок також не буде потрібний.

Пацієнтів в екстреному стані у відділення привозить швидка. Але до її приїзду - хворому необхідно правильно надати домомедичну допомогу.

У відділенні посттравматичної патології ока працюють чергові бригади лікарів – офтальмо-травматологів та анестезіологів. Крім безпосередньо лікування пацієнтів, фахівці також займаються науковою роботою – і згодом застосовують свої розробки на практиці, таким чином підвищуючи рівень мед допомоги, яку отримують пацієнти.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: