НОВИНИ ГРАД » Новини » Мобільна бригада офтальмологів інституту Філатова регулярно проводить медогляди

Мобільна бригада офтальмологів інституту Філатова регулярно проводить медогляди

Мобільна бригада офтальмологів інституту Філатова проводить медогляди
Читати grad.ua у  

Мобільна бригада інституту очних хвороб імені Філатова регулярно виїжджає до територіальних громад Одеської області. За один такий виїзд фахівці можуть оглянути та надати допомогу близько 80-ти пацієнтам.

Фахівці мобільної бригади проводять первинний огляд, перевіряють зір, очне дно та визначають чи є у людини якась патологія. Часто головною причиною хвороб очей у дорослих стає стрес, - пояснюють лікарі. Ускладнює проблеми той факт, що багато пацієнтів своєчасно не звертаються за кваліфікованою допомогою.

Деколи пацієнтами мобільної бригади інституту Філатова стають і колеги-лікарі, працівники місцевої медустанови, розповідає офтальмолог.

Основна частина пацієнтів мобільної бригади інституту Філатова – дорослі. Вони частіше потребують кваліфікованої допомоги. Але є в команді офтальмологів та фахівці дитячого профілю, які працюють з юними пацієнтами і майже рятують їхній зір.

Окрім величезного багажу знань та досвіду, лікарі беруть із собою в область спеціальне обладнання, яке дозволить точніше визначити діагноз пацієнта.

У разі потреби фахівці також можуть на місці здійснити хірургічне втручання та надати ургентну допомогу пацієнтам.

Фахівці просять не відтягувати візит до лікаря. Тоді лікар зможе своєчасно призначити лікування та допоможе зберегти ваше здоров'я.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: