НОВИНИ ГРАД » Новини » В Одесі зростає кількість хворих на коронавірус

В Одесі зростає кількість хворих на коронавірус

В Одесі зростає кількість хворих на коронавірус
Читати grad.ua у  

В одеській інфекційній лікарні – понад 100 пацієнтів госпіталізовано з підтвердженим ковідом. Рівень захворюваності на коронавірус у місті зростає з кожним днем, за останні два тижні він збільшився більш ніж у два з половиною рази.

За останні два тижні рівень захворюваності на ковід в Одесі збільшився більш ніж у 2,5 рази, – повідомив на брифінгу директор Департаменту охорони здоров'я Левон Нікогосян. До міської інфекційної лікарні все більше пацієнтів госпіталізують із підтвердженим діагнозом - коронавірус.

За его словами, у країні можуть знову запровадити масковий режим, за дотриманням якого практично перестали стежити з початку війни.

Єдина пігулка від ковіда – вакцинація, стверджує чиновник. У центрах первинної медико-санітарної допомоги працюють кабінети щеплень. Загалом у місті їх близько 16-ти. Також можна звернутися до свого сімейного лікаря.


Схожі новини

Коментарі

  1. Пользователь Kseniya Pava
    23 серпня 2022 18:37

    Хотілося б сказати дівчатам, незалежно від віку, бережіть себе від цієї хвороби, бо наслідки можуть бути дуже тяжкими. Коли проходила лікування молочниці так от розбалакалися з лікарем і вона розповіла, що після коронавірусу у жінок з'являються різні ускладнення: порушення менструального циклу, молочниця, передчасний клімакс і як наслідок — безпліддя. 

СМИ Украины: