НОВИНИ ГРАД » Новини » На Одещині хочуть об'єднати шкірвендиспансер та клінічний протипухлинний центр

На Одещині хочуть об'єднати шкірвендиспансер та клінічний протипухлинний центр

На Одещині хочуть об'єднати шкірвендиспансер та клінічний протипухлинний центр
Читати grad.ua у  

Співробітники шкірвену побоюються, що втратять стаціонар, а багато медпрацівників взагалі позбавляться роботи, розповідає директор установи Ольга Покитко.

Об'єднання установ загалом не піде на користь. Генеральний директор шкірвендиспансеру аргументує це тим, що лікувальні заклади мають надто різний профіль.

Ще один аргумент на користь об'єднання – стабільність у отриманні заробітної плати, за словами директора шкірвена, вже не є актуальним. Заборгованість із виплат медикам – вже погашається.

Також, за даними керівництва лікувального закладу, національна служба здоров'я законтрактувала з обласним шкіряним веном кілька пакетів медичної допомоги, за якими передбачено фінансування.

Про злиття лікувальних закладів в Одеській області розповіли і в регіональному протипухлинному центрі. Его директор В'ячеслав Полясний, називає приєднання шкірно-венерологічного диспансеру вимушеним кроком.

Як він пояснює, фактично об'єднання двох медичних закладів пов'язане із рішенням Верховної Ради.

Керівництво центру також пояснює, що медичні працівники шкірвена зможуть продовжити свою діяльність і переукласти контракт із протипухлинним центром.

Об'єднання двох медустанов має бути завершено до середини серпня.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: