НОВИНИ ГРАД » Новини » В Одеській області на хабарі викрили ексначальника Державної виконавчої служби

В Одеській області на хабарі викрили ексначальника Державної виконавчої служби

В Одесской области на взятке разоблачили эксначальника Государственной исполнительной службы
Читати grad.ua у  

Правоохоронці встановили, що місцевий житель, який свого часу обіймав посаду начальника Державної виконавчої служби в Ізмаїльському районі, а нині надає приватні послуги з юриспруденції, займається незаконними схемами, пов’язаними з колишньою діяльністю та переправленням осіб через державний кордон України.

Ділок пообіцяв одному чоловіку за 30 тисяч гривень винагороди вплинути на колишніх колег, щоб ті закрили виконавче провадження, розпочате щодо нього. Ще одному молодику він пообіцяв допомогти виїхати за кордон через офіційний пункт пропуску, посилаючись на з’язки в Державній прикордонній службі. Ця послуга була оцінена ним у 8 000 доларів.

Правоохоронці задокументували отримання правопорушником обох «гонорарів», після чого кошти вилучили, а чоловіка затримали. 

Слідчі повідомили фігуранту про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує до дев’яти років ув'язнення з конфіскацією майна.

У поліції додали, що чоловік  вже скоював аналогічні злочини, а також несанкціоновані дії з інформацією з обмеженим доступом, яка обробляється в електронно-обчислювальних машинах. Дві справи відносно нього знаходяться в суді з минулого року.

На Одещині затримали посадовця на хабарі


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: