НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Житель Ізмаїла влаштував пожежу, аби приховати крадіжку

Житель Ізмаїла влаштував пожежу, аби приховати крадіжку

Житель Измаила устроил пожар, чтобы скрыть кражу
Читати grad.ua у  

На спецлінію «102» надійшло повідомлення від жительки Білгорода-Дністровського про загоряння дерев’яного торговельного павільйону, в якому здійснювався продаж одягу. Повідомили у ГУНП в Одеській області.

Поліцейські встановили, що до цієї події причетний житель Ізмаїла, який перебуває у розшуку за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. У вечірній час зловмисник через вікно проник до торговельного кіоску, звідки викрав пакети з новим одягом: футболками, светрами, штанами та сукнями загальною кількістю 37 одиниць на суму майже 21 тисячу гривень. А щоб приховати крадіжку, він підпалив всередині кіоску інший одяг та втік з місця події.

Під час слідчих дій правоохоронці вилучили у правопорушника в якості речових доказів викрадені речі, а самого зловмисника помістили під варту.

Чоловіку повідомили про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України: крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення в умовах воєнного стану, та умисне пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу. За скоєне йому загрожує до 10 років ув’язнення.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: