НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Правоохоронці затримали чоловіка за розбійний напад на 17-річну одеситку

Правоохоронці затримали чоловіка за розбійний напад на 17-річну одеситку

Правоохоронці затримали чоловіка за розбійний напад на 17-річну одеситку
Читати grad.ua у  

Подія сталася по обіді у Хаджибейському районі Одеси. Надягнувши маску та рукавички, чоловік через незачинені двері проник до приватного будинку на вулиці Миколи Боровського, зайшов до кухні, взяв зі столу ніж і почав нишпорити у приміщенні.

Повідомили у ГУНП в Одеській області.

На шум з кімнати вийшла неповнолітня жителька оселі – побачивши незнайомця і злякавшись, вона, випустила з рук смартфон та почала просити не чіпати її. Зловмисник з ножем у руках наблизився до дівчини й наказав їй повернутися до кімнати, в якій вона швидко зачинилася на замок. Після кількох спроб дістатися до неї, одеситка втекла через вікно, а правопорушник підхопив з підлоги її телефон вартістю 2 000 гривень і залишив місце злочину.

Того ж дня правоохоронці встановили особу правопорушника. З прибудови будинку, де чоловік винаймав житло, розташованого у тому ж районі, поліцейські вилучили схований ним чужий телефон. Маску він викинув, а рукавички та ніж, які носив при собі, видав самостійно. Зі слів зловмисника, викрадений смартфон він планував продати, бо знаходився у скрутному матеріальному становищі.

Раніше судимому за крадіжку, грабіж та спричинення тілесних ушкоджень жителю Болградського району повідомлено про підозру у нападі з метою заволодіння чужим майном, поєднаному з погрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу, тобто розбої, поєднаному з проникненням у житло, вчиненому в умовах воєнного стану.

За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: