НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Четверо жителів Білгород-Дністровського району понесуть відповідальність за крадіжки

Четверо жителів Білгород-Дністровського району понесуть відповідальність за крадіжки

Четверо жителів Білгород-Дністровського району понесуть відповідальність за крадіжки
Читати grad.ua у  

Поліцейські відправили на лаву підсудних жителів Білгород-Дністровського району за вчинення крадіжок. Повідомляє ГУНП в Одеській області.

У першому випадку жителька одного із сіл Татарбунарської ОТГ обікрала будинки двох односельчанок, проникнувши всередину через незачинені вікна. За однією адресою зловмисниця поорудувала двічі, коли потерпіла перебувала на присадибній ділянці. Першого разу вона привласнила більше 800 гривень із сумки, що висіла у кімнаті, а другого – забрала з холодильника продукти харчування на загальну суму майже 1000 гривень.

У другої потерпілої, коли її не було вдома, правопорушниця викрала дві пляшки коньяку загальною вартістю майже 400 гривень. Жінку поліцейські викрили наступного дня після останнього злочину, скоєного нею. Викрадені напої та їжу вона встигла вжити, а гроші – витратити на власні потреби.

А от житель Татарбунар двічі обікрав місцеву крамницю побутових товарів однієї із торговельних мереж. Упевнившись, що його ніхто не бачить, він викрав з прилавка бездротові навушники та два павербанки загальною вартістю майже 700 гривень. Поліцейські встановили особу крадія та його місцезнаходження за декілька днів, а він, зрозумівши, що його шукають, викинув викрадене майно.

Ще один зловмисник, житель села Випасне Мологівської територіальної громади, під час спільного застілля вдома у знайомого, викрав його мобільний телефон, що лежав на кухонному столі, коли власник вийшов з кімнати. Поліцейські оперативно розшукали зловмисника та вилучили викрадений гаджет вартістю понад 1700 гривень, який повернули власнику.

А юний житель селища Сергіївка, перебуваючи на причалі Шаболатського лиману, побачив, що жінка залишила свою сумку без нагляду, витягнув з неї мобільний телефон вартістю понад 2 700 гривень і втік з місця події. Правоохоронці за декілька днів викрили правопорушника  та повернули гаджет власниці.

Правоохоронці зазначили, що досудові розслідування завершено, обвинувальні акти вже направили до суду, а зловмисникам загрожує тепер до 8 років позбавлення волі.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: