НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Житель Білгород-Дністровського району пограбув одесита

Житель Білгород-Дністровського району пограбув одесита

Жителя Білгород-Дністровського району викрили у пограбуванні одесита
Читати grad.ua у  

Подія сталася пізно ввечері у Хаджибейському районі Одеси. Чоловіки познайомилися в одному з кафе в «Аркадії». Провівши деякий час за спільним хмільним застіллям, містянин зібрався додому, а приїжджий, у якого на той момент вже виник намір заволодіти його майном, викликав таксі і запропонував підвезти. Розповіли у пресслужбі ГУНП в Одеській області.

По дорозі зловмисник наказав водієві зупинитися на вулиці Бородинській і вийшов, вивівши із собою нетверезого попутника. Коли таксист поїхав, той, впевнившись у відсутності перехожих, накинувся на 42-річного чоловіка, вдарив його кулаком по обличчю, зірвав із шиї золотий ланцюжок з хрестиком, забрав шкіряну сумку з грошима та особистими речами і втік. Загалом правопорушник відкрито викрав майно одесита загальною вартістю 145 тисяч гривень.

Правоохоронці встановили особу нападника. Ним виявився 36-річний житель Білгород-Дністровського району, неодноразово судимий за вимагання та розбійні напади. Ювелірні прикраси він подарував родичу, поліцейські їх повернули власнику, а місцезнаходження інших речей наразі встановлюють. Чоловіка затримали, йому загрожує від 7 до 10 років.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: