НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Жительку Білгород-Дністровського району ошукали на 150 тисяч гривень

Жительку Білгород-Дністровського району ошукали на 150 тисяч гривень

Жительку Білгород-Дністровського району ошукали на 150 тисяч гривень
Читати grad.ua у  

Серед дня 63-річній жительці Сарати зателефонував невідомий чоловік, який представився хірургом і повідомив, що її сваха нібито унаслідок дорожньо-транспортної пригоди потрапила у лікарню і потребує негайної операції, на яку потрібні 4000 доларів. Тримаючи стурбовану жінку «на гачку», зловмисник попередив її, що по гроші зараз прийдуть, і у двері відразу ж постукав його спільник.

Жінка віддала незнайомцю 153 тисячі гривень своїх заощаджень, і лише тоді зателефонувала родичці, аби дізнатися про її самопочуття. Звісно, з тою нічого поганого не трапилося, вона була вдома. Потерпіла зрозуміла, що її ошукали, і звернулася на спецлінію «102».

Як встановили правоохоронці, по гроші до жінки приходив 43-річний житель Болградського району. Він дізнався, що потерпіла може зберігати за місцем мешкання значну суму коштів, і  разом зі спільником розробив план, як ними заволодіти, який вони і реалізували.

Гроші, отримані злочинним шляхом, зловмисники поділили між собою. Зі слів затриманого, свою частку він витратив.

Шахрая, який приходив до потерпілої по гроші відправили на лаву підсудних. Йому загрожує до трьох років позбавлення волі. 


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: