НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » «Ваша донька потрапила у ДТП»: шахраї виманили у літньої одеситки 47 тисяч гривень

«Ваша донька потрапила у ДТП»: шахраї виманили у літньої одеситки 47 тисяч гривень

«Ваша донька потрапила у ДТП»: шахраї виманили у літньої одеситки 47 тисяч гривень
Читати grad.ua у  

87-річна жінка відповіла на дзвінок він невідомого абонента. По той бік слухавки чоловік представився співробітником правоохоронних органів і повідомив, що її донька потрапила в аварію і потребує невідкладної дороговартісної операції. Шокована новиною мати, намагаючись врятувати доньці життя, без вагань передала усі свої заощадження незнайомцю, який невдовзі прийшов до неї додому. Лише на ранок, після того, як донька подзвонила матері, вона зрозуміла, що стала жертвою аферистів, і звернулася по допомогу до поліції.

Того ж дня поліцейські затримали одного із учасників злочинної змови. У 42-річного чоловіка вилучили 22 тисячі гривень, здобутих шахрайським шляхом.

Правоохоронці вкотре наголошують, не віддавайте гроші незнайомим людям, які телефонують вам із несподіваними повідомленням про нещасний випадок, що стався з рідними. Телефонуйте родичам, про яких іде мова, а якщо зв’язок із ними відсутній з якихось причин, звертайтеся до поліції чи у лікарню, в залежності від того, про що йде мова.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: