НОВИНИ ГРАД » Новини моди » Чому кросівки Premiata – найкращий вибір для вашого гардеробу?
Почему кроссовки Premiata — лучший выбор для вашего гардероба?
Читати grad.ua у  

Яке щастя, що мода зараз сприяє зручності, при цьому краса образів виходить на новий стильний рівень. Всім фанатам кросівок і тим, хто ще тільки придивляється до незвичайних для себе варіантів стилізації цього давно вже не просто спортивного варіанту взуття, варто звернути увагу на взуттєвий бренд з Італії зі столітньою історією та небувалими інноваціями. Premiata – це сім'я найталановитіших сміливих у своїй творчості модельєрів та майстрів із віковими традиціями та секретами створення взуття.

Сьогоднішній креативний директор, правнук засновника бренду Premiata Граціано Мацца запевняє, що: «Найскладніше виділятися за рахунок найпростіших речей».

Завдяки кросівкам Premiata та злагодженій роботі Modoza Ви виділятиметеся своїм досконалим стилем!

Інтернет-магазин Modoza робить все, щоб Ви отримували справжнє задоволення від шопінгу. Все і кожен співробітник дотримується європейських стандартів сервісу. Ми закохані в моду та стиль, і щодня удосконалюємося для того, щоб ви відчували радість в одязі, взутті та аксесуарах з Італії. Купити брендове взуття у Modoza дуже просто. Ви можете замовити кур'єрську доставку кількох моделей або розмірів на вибір, і ідеальні кросівки Premiata стануть Вашими!

Завжди витончені пропорції, майстерна ручна робота, преміальні матеріали для виготовлення моделей, ексклюзивний дизайн і передані від батька синові з 1885 сімейні секрети створення взуття ідеальної якості. І безліч лінійок колекцій зі своїм особливим силуетом та глибоким змістом, зображеним у кожному згині моделі.

Жіночі кросівки Premiata

Зоряна марка Premiata, кросівки якої здобули визнання знаменитостей-модниць, сподіваємось і Вас зачарує своєю особливою харизмою. Так одна з шанувальниць бренду Ріанна запевняє, що "Premiata – це стиль життя!"

Цієї осені вибирайте модель, що підносить Вас на п'єдестал моди на прямій платформі і в супермодному винному відтінку. Для романтичного флеру підійдуть світла модель із різнокольоровими вставками. Вашому карамельно-вишнево-шоколадному образу ідеально підіграють кросівки Преміату з зухвалою підошвою принтованной. Для фактур легкого одягу для теплих днів відмінно підійдуть небесно-блакитні невагомі кросівки. Для любительок блищати – у світлих відтінках взуття з Італії з розсипом сріблястих паєток. Контрастні кремово-фіолетово-гірчичні принади – зухвалий штрих Вашого образу. А щоб не замерзнути, чудовим вибором стануть сині замшеві кросівки із золотистими деталями та карамельним хутром.

кроссовки Premiata

Чоловічі кросівки Premiata

Креативний дизайн кросівок оцінив і Джастін Бібер: "Premiata – це завжди зухвало, свіжо та особливо оригінально!"

Всі лінійки колекцій чоловічих кросівок Premiata створені в дусі сучасних трендів з впровадженням сміливих експериментів, які роблять взуття марки ексклюзивним та застосуванням матеріалів та технологій, що роблять його довговічним. Супермодний ефект старіння з грою матових і глянсових фактур чорно-коричнево-бежевих відтінків робить кросівки лінійки Mick особливо привабливими. До мікрона продумані Sharky у ніжних відтінках чудові.

Красені в ретро-стилі з графітової замші та джинсовим контрастом, оливковими та кремовими деталями стануть акцентом образу. Однотонні світло-гірчичні кросівки на модній тонкій підошві неймовірно вишукані. Модель лінійки Eric у вершкових відтінках перфорованої замші стануть знахідкою для теплих днів золотої осені. Кросівки з градієнтом сірого, неоново-салатовими деталями, комбінацією замші та текстилю – ексклюзив лінійки Lucy. Чорні зимові кросівки з утепленням хутром стануть улюбленцями у холоди.

кроссовки Premiata

Де придбати італійське взуття в Україні Ви вже знаєте, тепер справа за малим – стати суперстильними з кросівками Premiata!




Схожі новини

Коментарі