НОВИНИ ГРАД » Статті » Основні поради щодо вибору жіночих кросівок

Основні поради щодо вибору жіночих кросівок

Читати grad.ua у  

Основні поради щодо вибору жіночих кросівок

Мати якісні кросівки повинна кожна дівчина, що займається спортом або просто веде активний спосіб життя. Вибрана пара має бути зручною, стильною та відповідати всім запитам. Нижче ви знайдете інформацію, які купити жіночі кросівки та як їх правильно вибрати. Дотримуйтесь порад і ви зможете придбати саме ту пару, від якої залишитесь у захваті.

Вибирайте тільки якісне взуття

Якими б гарними та привабливими не були кросівки, якщо вони не мають належної якості, не варто їх купувати. Особливо якщо плануєте в них тренуватись.

Дешеві матеріали не пропускають повітря. Нога буде пітніти. А це, по-перше — дискомфорт. По-друге — підвищений ризик травмування та виникнення болючих мозолів.

Обов’язково запам’ятайте критерії якісного взуття:

  • міцний та надійний матеріал не перешкоджає проникненню повітря всередину;
  • гнучка підошва неспричиняє дискомфортупід час ходьби;
  • анатомічна устілка повторює всі вигини та підвищує зручність.

Якщо ви шукаєте взуття для бігу або швидкої ходьби, з’явиться ще один важливий критерій — рівень амортизації. Чим він кращий, тим більшу відстань ви зможете подолати та тим менше нашкодити своїм суглобам та хребту, навіть біжучи по нерівній дорозі чи асфальту.

І пам’ятайте: взуття для прогулянок і активних спортивних навантажень повинно мати різні властивості.

Уважно вибирайте розмір

Правильний розмір — чи не найважливіший критерій для будь-якого взуття. Щоб не помилитися, станьте на аркуш паперу й обведіть стопу, тримаючи олівець суворо перпендикулярно.

До отриманої довжини стопи додайте 5 мм, якщо потрібні літні кросівки, та 7–10 мм — якщо зимові або демісезонні. У жодному разі не купуйте взуття, що не має запасу по довжині. Криваві мозолі та деформація стопи гарантовані.

Зовнішній вигляд має значення

Дизайн кросівок для жінок дуже важливий. Тому не варто купувати взуття, лише тому, що воно має гарні характеристики. До них потрібні ще гарний колір та дизайн.

В асортименті мережі Megasport ви точно знайдете кросівки, що вам сподобаються. Великий вибір, відомі бренди та приємні ціни — усе це є на сайті інтернет-магазину.

Знайдіть улюблену пару кросівок та отримайте максимум задоволення від носіння.




Схожі новини

Коментарі