НОВИНИ ГРАД » Новини моди » Комфортне та красиве взуття – важливий аспект стильного образу
Комфортная и красивая обувь – важный аспект стильного образа
Читати grad.ua у  

Стильний образ – це цілісний образ, у якому гармонійно поєднуються усі деталі – одяг, взуття, аксесуари. Дуже багато залежить від взуття, адже цей елемент гардеробу відіграє не лише естетичну роль, а й відповідає за зручність.

Зручне та стильне взуття підкреслить ваш стиль, додасть впевненості у собі та допоможе не відчувати втоми навіть наприкінці насиченого дня. Тому рекомендуємо ретельно підійти до вибору, щоб купити взуття, яке поєднуватиме стиль, комфорт і довговічність.

Сьогодні у магазинах можна побачити величезну різноманітність взуття на кожен сезон. Ви можете підібрати для себе: туфлі, кросівки, черевики, чоботи, мокасини, кеди, босоніжки, сандалії, кеди та багато інших видів. Крім того, виробники використовують різні матеріали для виготовлення взуття – натуральну шкіру та замшу, еко шкіру, лак, натуральні тканини.

Як підібрати взуття для цілісного образу

Щоб не розгубитися серед безлічі моделей та підібрати найбільш оптимальне оновлення, рекомендуємо ознайомитися з аспектами, на які слід звернути особливу увагу перед покупкою взуття.

  1. Оцініть свій стиль одягу та гардероб. Взуття має бути не тільки зручним, а й гармонійно поєднуватися з одягом та аксесуарами – сумкою, рюкзаком чи портфелем. Для поціновувачів класики відмінно підійдуть туфлі або шкіряні мокасини, які підкреслять вашу вишуканість.
  2. Проаналізуйте колірну гаму гардеробу. Не варто обмежуватись традиційними кольорами для взуття – чорним або коричневим. Зверніть увагу на яскраві кольори – синій, червоний чи жовтий. Якщо ви не хочете робити основний акцент на взутті, то можете віддати перевагу сірому, бежевому або темно-синьому кольору.
  3. Визначте тип взуття, залежно від сезону та стилю одягу. Так, кросівки стануть чудовим варіантом для любителів стилю кежуал. Кросівки також доповнять і спортивний стиль, адже багато брендів створюють кросівки, які відмінно поєднуються з джинсами і брюками.
  4. Підібравши оптимальну пару для себе, продумайте, як і з чим її можна буде поєднувати у повсякденному житті, щоб покупка принесла користь та задоволення.

На що звернути увагу перед покупкою гарного взуття

Конечно, красивая обновка будет радовать своей эстетической составляющей. При этом важно, чтобы новенькая пара была комфортной и долговечной. Поэтому стоит также обратить внимание и на качество пошива изделия.

Первое, что нужно оценить – это материал. Лучше всего отдать предпочтение натуральной коже и тканям, так как этот материал хорошо пропускает воздух. За счет этого в обуви будет комфортно при разной погоде.

Чоловічі туфлі комфорт «Дерби»

Также обратите внимание на качество швов. Ровные швы – это гарантия качественного пошива. Стежки должны быть одинаковыми, а строчка ровной. Не стоит приобретать клееную обувь, так как она быстро выйдет из строя.

Важливий аспект – фурнітура. Міцна та якісна фурнітура дозволить носити улюблену пару не один сезон. Якісні блискавки, кнопки та застібки говорять про якісний виріб, так само як і якісна підкладка з натуральної тканини. Вибирайте лише якісне взуття, щоб комфорт зберігався протягом усього дня.




Схожі новини

Коментарі