НОВИНИ ГРАД » Статті » Особливості двоспальних диванів: параметри вибору

Особливості двоспальних диванів: параметри вибору

Читати grad.ua у  

М'які меблі вже багато років перебувають на піку популярності. Затребуваність виробів обумовлена ​​їх практичністю та комфортом. Дизайнери з усього світу широко використовують куточки у своїх проектах, створюючи максимально затишні проекти кімнат.

двоспальний диван

В Україні купити двоспальний диван https://www.mebelok.com/uk-ua/divani/filter-532-5546/ можна не тільки для створення розкішного інтер'єру, а й з метою облаштування повноцінного спального місця. Стилісти МебельОк рекомендують усім людям придивитися до цього предмета, адже це дуже функціональна та практична річ.

Рекомендації щодо вибору

Існує безліч рекомендацій, як підібрати двоспальний диван. Професіонали інтернет-магазину зібрали найважливіші моменти, на які обов'язково варто звертати увагу при покупці:

  • Тип конструкції. Фахівці виділяють висувний, викочування, розкладний диван, кутову конструкцію та моделі трансформери. Кожен варіант має свої характерні риси, завдяки яким завоювали популярність.
  • Стилістичне спрямування. Найчастіше люди віддають перевагу класичному оформленню меблів, в яких присутні лише суворі лінії та правильні форми. Молоді люди часто вибирають сучасний стиль, а для облаштування заміських котеджів чудово підійдуть дивани у стилі мінімалізм чи прованс.
  • Тип наповнювача. Сучасні виробники використовують різні матеріали для виготовлення диванів – ламелі, пінополіуретан, пружинні блоки, холлофайбер, синтепон. Найкращим варіантом для організації спального місця вважаються ламелі та пружини, які забезпечують ортопедичний ефект.
  • Механізм трансформації. В інтернет магазині представлені різні конструкції – єврокнижка, пантограф, телескоп, поворотний, викочування та безліч інших, які дозволяють просто перетворити класичний диван на шикарне двоспальне ложе.
  • Матеріал оббивки. Здавалося б, цей показник не впливає на комфорт, а відповідає тільки за зовнішній вигляд виробу. Насправді оббивка – важливий критерій вибору, адже вона має бути зносостійкою, красивою і приємною на дотик. На віртуальній вітрині представлені різні варіанти покриття зі своїми характеристиками, але вони відповідають гігієнічним стандартам.

двоспальний диван

Примітно, що купити двоспальні дивани можна різного розміру. У бутіку представлені як великі, так і компактні моделі. Саме тому професійні майстри МебельОк рекомендують встановити місце в кімнаті, де буде встановлений м'який предмет, виміряти його і потім приступати до вибору речі для комфортного і повноцінного відпочинку.




Схожі новини

Коментарі