НОВИНИ ГРАД » Статті » Як вибрати стильні чоловічі кросівки
Как выбрать стильные мужские кроссовки
Читати grad.ua у  

Хочете вибрати довговічні та стильні чоловічі кросівки? У цій статті детально розглянемо, на які нюанси варто звернути увагу. Щоб купити чоловічі кросівки і носити їх із задоволенням, потрібно визначитися з метою покупки, знати свій розмір і приділити увагу якості.

І в бенкет, і в світ

Спочатку визначимося, навіщо вам потрібні кросівки. Вони бувають призначені на кожен день і спортивні. Розглянемо перший варіант. Кросівки давно завоювали популярність у всьому світі за свою універсальність та зручність. Хороше взуття надійно фіксує стопу, захищає гомілковостоп і допомагає при ходьбі, роблячи ходу пружною. Особливо це актуально для тих, хто проводить багато часу на ногах: кур'єри, продавці, лікарі швидкої допомоги.

Якщо є якась проблема (наприклад, кісточка чи нога травмована), то лікар може порадити ортопедичне взуття. Якщо проблема не настільки серйозна, зручно буде ходити в кросівках. Взагалі це взуття – своєрідний «зрівняльник», адже в парі новеньких Nike може ходити будівельник і хизуватися каліфорнійський мільйонер.

На що звернути увагу під час виборів? Спочатку, звісно, ​​на матеріал. Шкіра ㅡ класичний варіант, але є і більш сучасні аналоги, що дихають (наприклад, поліуретан). Подумайте, в який сезон одягатимете обновку: є полегшені літні варіанти або, навпаки, утеплені зимові. Якщо вибираєте взуття на подарунок, зверніть увагу, що найбільш популярні універсальні демісезонні моделі. Також нові кросівки повинні вписуватися у ваш гардероб за кольором та стилем.

Спортивні моделі

Зовсім не важливо, профі ви чи новачок, кросівки ㅡ це не те, на чому варто економити. На них йде підвищене навантаження, тому цей предмет гардеробу потрібно вибирати з розумом, довіряючи перевіреним брендам. Вибір моделі залежить від виду спорту:

  1. Олімпійські ігри Баскетбол. Тут потрібне високе взуття з надійною фіксацією стопи, щоб знижувати навантаження на суглоби під час стрибків.
  2. Біг. Зверніть увагу на еластичний ніс та жорстку п'яту. Вибирайте легкі моделі на низькому ходу. Також важливою є підвищена амортизація. Добре, якщо у комплекті йдуть змінні устілки. Це гігієнічніше та зручніше.
  3. Силові тренування у спортивному залі або на відкритому повітрі. Вибирайте гнучку і практично невагому модель, де максимально враховується природна анатомія стопи.

Яку б модель ви не вибрали, переконайтеся, що нога в ній комфортна і нічого не тисне. Краще, щоб взуття не сиділо впритул, а було злегка вільним. Якщо замовляєте онлайн, переконайтеся, що у магазині є опція повернення та обміну товару.




Схожі новини

Коментарі