НОВИНИ ГРАД » Статті » RF-ліфтинг у боротьбі зі старінням шкіри

RF-ліфтинг у боротьбі зі старінням шкіри

Читати grad.ua у  

Красива зовнішність з мінімальними зусиллями — це сучасна реальність, яка стала доступною завдяки фракційному голчатому RF-ліфтингу. Цей порівняно молодий косметологічний метод дозволяє за 2 – 3 сеанси значно омолодити шкіру, зробити її більш пружною та еластичною. Процедура має свої особливості застосування, тож варто розібрати все детальніше.


RF-лифтинг в борьбе со старением кожи

Як саме бореться RF-ліфтинг з віковими змінами?

Радіохвильова підтяжка, або RF-ліфтинг, належить до тих процедур, які приносять мінімальні незручності разом з одночасним досягненням суттєвих результатів. Основна дія радіохвильового впливу направлена на стимуляцію синтезу «білка молодості». Саме так називають колаген, який з віком починає менше вироблятись, а той, що вже є у шкірі, поступово руйнується.

Завдяки науковим дослідженням вдалось встановити, що колаген можна змусити знову продукуватись і це допомагає повернути шкірі молодість та покращити зовнішність. Подібне чудо перевтілення виконують в клініці Platinum Laser, тож можна перейти за посиланням https://platinumlaser.com.ua/kosmetologiya-i-dermatologiya/fraktsionnyy-igolchatyy-rf-lifting/ та записатись до косметолога на консультацію.

Головні особливості мікроголчатого RF-ліфтингу:

  • радіохвилі проникають глибше в шкіру у порівнянні із класичним варіантом;
  • нагрів тканин відбувається всередині, приблизно до 40⁰С;
  • підвищення температури активізує процес вироблення фібринових складових та гіалуронової кислоти;
  • покращується циркуляція крові та відтік лімфи;
  • шкіра очищується від зроговілих клітин.

Стимуляція подібних процесів відновлює тонус підшкірних волокон. У результаті — зникають зморшки та покращується колір шкіри.

Коли найкраще застосовувати RF-ліфтинг?

Вікові зміни починають проявлятись після 27 – 35 років — все залежить від типу шкіри, спадкових схильностей, способу життя. Саме в цьому віці можна починати робити перший RF-ліфтинг, адже підтримувати молодість, так само як і форму тіла, завжди простіше, ніж її відновлювати. Тому підтяжка шкіри за допомогою мікроголок усуває такі прояви:

  • друге підборіддя;
  • нечіткий контур обличчя;
  • рубцеві дефекти на шкірі;
  • темні кола під очима;
  • прояви целюліту;
  • в’ялість шкіри.

За своєчасного звернення до косметолога процедура може повністю розгладити шкіру. За наявності глибоких зморшків — проявляє свою високу ефективність у зменшенні їхньої вираженості. Додатково дозволяє прибрати пігментні плями завдяки «побічному ефекту» відбілювання.

Які можуть бути побічні дії?

Важливе питання, яке хвилює багатьох пацієнток перед першим сеансом радіохвильового ліфтингу. Насправді процедура вважається найбільш безпечною серед безопераційних методів омолодження. Звісно, якщо справу виконує досвідчений лікар-косметолог на якісному медичному обладнанні. У протилежному разі можливий опік шкіри, тож варто звертатись тільки до фахівців в області лазерних технологій естетичної медицини.

Після RF-ліфтингу частіше всього спостерігається невелике почервоніння, яке приблизно через кілька годин минає. Додатково може бути відчуття незначного поколювання шкіри та місцевий набряк, який зникає через декілька днів. Загалом реабілітація займає 10 – 14 днів, після чого можна оцінити кінцеві результати процедури.




Схожі новини

Коментарі