НОВИНИ ГРАД » Статті » Відкритий синус ліфтинг: ціна та особливості процедури
Открытый синус лифтинг
Читати grad.ua у  

У стоматології для відновлення втраченого зуба все частіше застосовується імплантація. Це один із найефективніших способів, для якого характерна надійність та довговічність.

Коли кісткової тканини недостатньо для встановлення імпланту проводиться відкритий синус ліфтинг ціна якого доступна. Ця процедура називається остеопластикою, з особливостями якої слід ознайомитися докладніше.

У чому особливості відкритого синус ліфтінга?

Перед проведенням синус ліфтингу виконується комп'ютерна томографія, щоб оцінити стан та обсяг кісткової тканини. Вона може бути витончена з низки причин, серед яких:

  • інфекції;
  • травми;
  • запалення ясен та пародонту;
  • пародонтоз;
  • кісти та ін.

Імплантація – складний та багатоетапний процес, і від якісно проведеної остеопластики безпосередньо залежить приживання імпланту та термін його служби.

Це процедура вимагає професіоналізму та уважності стоматолога. Проводять її під місцевим знеболенням, порожнечі заповнюють спеціальним остеопластичним матеріалом, що стимулює вироблення власної кісткової тканини.

Сінус ліфтинг: види, показання та протипоказання

Сінус ліфтинг буває двох видів: відкритим та закритим, які відрізняються технікою проведення. У першому випадку простір заповнюється природним або синтетичним матеріалом, що сприяє виробленню кісткової тканини.

Імплантацію можна проводити через певний час, коли заживуть рани та кісткова тканина відновиться до потрібного обсягу. У стоматології закритим способом нарощування кісткової тканини ціна Київ, якого доступніше, проводиться. одночасно з встановленням імпланту.

Це менш травматична процедура, що дозволяє заощадити час та гроші. До основних показань щодо синус ліфтингу відносять недостатній обсяг кісткової тканини. Процедура має свої протипоказання, серед яких онкологія. Аутоімунні захворювання, проблеми зі згортанням крові, гострий гайморит та інфекції, нещодавні операції на щелепі та ін.

Надійна стоматологія Позняки Київ гарантує якість та професійне проведення остеопластики. Вона виконується кваліфікованими стоматологами з досвідом та з використанням сучасних технологій.

До головних переваг імплантації відносять надійність, можливість ефективного відновлення втраченого зуба або кількох, естетично привабливий вигляд та міцність конструкцій, довговічність та зменшення жувального навантаження на сусідні зуби.

Імпланти виготовляють із високоміцних матеріалів, вони не викликають дискомфорту і за ними не потрібний особливий догляд. Вони повинні відповідати таким вимогам: міцність, довговічність та сумісність із кістковою тканиною. Їхня вартість залежить від виробника та використовуваних матеріалів виробництва.




Схожі новини

Коментарі