НОВИНИ ГРАД » Новини » Хірургія одного дня: сучасний підхід до лікування в одеських клініках
Хірургія одного дня: сучасний підхід до лікування в одеських клініках
Читати grad.ua у  

Основна перевага хірургії одного дня – швидка діагностика захворювання, завдяки чому можна провести оперативне втручання. Дозволяють це зробити сучасні УЗД апарати, які використовуються не тільки для виявлення хвороби, але як система навігації під час операції.

УЗД апарат дозволяє виявити і непомітні для ока внутрішні кровотечі, які за допомогою гнучкої ендоскопії швидко усуваються.

Локалізувати джерело кровотечі допомагає інструмент, який використовують медики для зшивання тканин усередині організму. Видалення пошкодженого органу також проводиться малоінвазивним шляхом.

Малоінвазивна хірургія дозволяє провести операцію швидше та мінімізувати ризик для здоров'я пацієнта. А головне, відновлення та реабілітація проходять швидше, ніж при порожнинній операції.

Малоінвазивні втручання мають безліч переваг не тільки для пацієнтів, але і для самих лікарів. Гнучка ендоскопія дозволяє підійти одразу до пошкодженого органу.

За допомогою аргонової установки можна зупинити практично будь-який вид кровотечі у шлунково-кишковому тракті, від стравоходу до прямої кишки. Але у багатьох пацієнтів виникає питання про стерилізацію апарату. Якщо говорити про ризики зараження від іншого пацієнта, то вони мінімальні. Тому що для знезараження використовуються сучасні медичні машини.

Більшість програм фінансується через пакети від національної служби здоров'я. Закупівля обладнання була здійснена за президентською програмою.


Схожі новини

Коментарі