НОВИНИ ГРАД » Статті » Недорогі золоті ланцюжки як основа стильних жіночих образів
Недорогие золотые цепочки как основа стильных женских образов
Читати grad.ua у  

Золотий ланцюжок – це базова прикраса ювелірного гардеробу кожної сучасної жінки. Коштує ланцюжок недорого, проте його внесок у стильний жіночий образ неможливо переоцінити. Тріо «шия, ключиці та декольте» — найпривабливіші лінії жіночого тіла, підкресливши які, ви гарантовано матимете приголомшливий вигляд, що запам'ятовується з першого погляду. Жоден трендовий образ на модному показі чи червоній доріжці не обходиться без вдало підібраного ланцюжка чи кольє. Якщо ви досі не користуєтесь цим універсальним прийомом для створення неперевершеного іміджу, то ділимося з вами практичними порадами від гуру моди. А фахівці Столичної Ювелірної Фабрики відкриють секрет, як купити золотий ланцюжок в Україні недорого.

Блискуча деталь романтичного образу

Для особливого вечора вам знадобляться не менш особливі прикраси. Перш ніж розпочати підготовку до романтичного побачення, необхідно визначитися, в якому амплуа ви плануєте постати перед партнером.

  • Для створення образу ніжної дівчини-загадки вам знадобиться легка квітчаста сукня або блуза з відкритою шиєю і тонкий золотий ланцюжок якірного або венеціанського плетіння, який можна доповнити невеликим кулоном.
  • Якщо ввечері ви плануєте бути чарівною серцеїдкою, надягайте сукню приталеного крою з відкритим декольте, яке підкреслить спокусливі контури тіла, і доповніть образ яскравим ланцюжком в ефектному плетінні, наприклад Лав або Колосок.

Недорогі жіночі золоті ланцюжки для повсякденного іміджу

Масивні ланцюжки справляють особливе враження, якщо їх комбінувати з чимось звичайним, наприклад, з білою футболкою або навіть спортивним костюмом. Щоб кожен день виглядати чудово, навіть якщо просто вирушаєте в магазин або виконуєте звичні рутинні справи, акцентуйте простий повсякденний одяг яскравими прикрасами. Це може бути один об'ємний ланцюжок типу «Бісмарк» або багатоярусна комбінація тонких ланцюжків різної довжини.

Бездоганний образ успішної бізнес-леді

У рамках стриманого ділового дрес-коду варіативність ювелірного гардеробу дуже обмежена. Ті нечисленні прикраси, які ви зможете додати до свого костюма чи сорочки, мають бути справді ідеальними. До того ж, ювелірні деталі ділового образу відіграють додаткову роль, крім підкреслення найкращих характеристик зовнішності та вдосконалення вбрання. Прикраси успішної та впевненої жінки мають надавати образу статусності та презентабельності. Золотий ланцюжок класичного плетіння - ідеальна прикраса для цієї мети. Вона дуже ненав'язливо і витончено підкреслить ваш стиль і бездоганно виконає всі ці завдання.

Ланцюжки до вишуканого вечірнього вбрання

Головний секрет бездоганного жіночого стилю – баланс та правильне акцентування. Якщо ваша сукня лаконічна і стримана, то сміливо доповнюйте її ефектними масивними прикрасами. Але коли вбрання вже й без того рясніє кольоровими принтами та візерунками — обмежтеся елегантними мінімалістичними ювелірними виробами. Щоб мати чарівний вигляд і вразити всіх своїм приголомшливим вбранням, неодмінно додайте до нього відповідний ланцюжок.

  • Вбрання із закритою шиєю можна підкреслити масивним ланцюжком у плетінні «Нонна» або «Спіга».
  • Для спокусливої ​​сукні з глибоким вирізом підійде довгий витончений ланцюжок, який можна доповнити блискучою підвіскою.
  • Якщо ваш одяг оголює плечі, то можна прикрасити шию цілою багатошаровою комбінацією ланцюжків із різними підвісками.

Де купити золотий ланцюжок недорого

В інтернет-магазині Столичної Ювелірної Фабрики™ можна замовити стильні ланцюжки із золота та срібла з доставкою до будь-якого міста України. На всі вироби надається безстрокова гарантія, а розрахуватися за прикраси можна за допомогою комбінованої оплати, ювелірного обміну або оформивши безвідсоткову розстрочку. Шукаєте, де купити золотий ланцюжок у Києві недорого? Оформляйте замовлення на сайті або вирушайте до найближчого бутіка Столичної Ювелірної Фабрики™. Ми пропонуємо великий асортимент якісних прикрас за доступними цінами від виробника.




Схожі новини

Коментарі