НОВИНИ ГРАД » Статті » 3 причини, чому золото вам підходить

3 причини, чому золото вам підходить

Читати grad.ua у  

Всі типи зовнішності потребують особливого підходу до вибору прикрас та одягу. Щоб правильно підкреслити свій вигляд, потрібно правильно вибрати дорогоцінний метал та додаткове каміння до нього. Поговоримо про золоті прикраси. Великий вибір останніх колекцій у магазині Minimal можна знайти за посиланням: https://minimal.com.ua/shop/attribute-metall-zoloto/.

3 причины, почему тебе подходит золото

Золото підходить тобі за типом шкіри

Підходять золоті прикраси дівчатам із типом шкіри «весна» та «золото». Характерними рисами зовнішності є:

  • теплі відтінки шкіри - від золотистого до рожевого;
  • світле волосся — від русявого до каштанового;
  • яскраві очі — зелені або сірі.

Золото підходить різних відтінків - від білого до червоного. Якщо шкіра наближена до холодного типу, серед прикрас можна вибирати платину.

Ти любиш вишукані форми

Особливість золота як дорогоцінного металу полягає у його м'якості. Ювеліри можуть набувати незвичайних форм і розбавляти їх оригінальними малюнками. Так популярними у найближчому сезоні будуть:

  • кільця з вирізом у вигляді карти України;
  • сережки у формі малого герба;
  • підвіски з природними мотивами - від птиці до рослини;
  • браслети з геометричними формами як трикутник або коло.

Розмаїття ювелірних прикрас із золота відкриває нові можливості для модниць. Тут і класика в її новому розумінні, і футуристичні дизайни. Золото має кілька відтінків, що дозволить тобі вибрати ідеальний колір - від холодного білого до ніжного рожевого.

Ти алергік, який шукає прикраси

Золоті прикраси мають гіпоалергенні властивості. На відміну від срібла або звичайної біжутерії цей метал як основа будь-якого ювелірного виробу не викликає реакції організму на себе. З ним не з'являються почервоніння, свербіж чи запалення на шкірі.

Єдиним винятком із правил стає індивідуальна непереносимість золота як матеріалу. Зустрічається така особливість організму вкрай рідко. Таку реакцію можуть давати домішки інших металів. У каталозі Minimal представлені якісні прикраси, які не спричинять поганого самопочуття.




Схожі новини

Коментарі