НОВИНИ ГРАД » Статті » Сережки і форма лиця – як вибрати стильні прикраси

Сережки і форма лиця – як вибрати стильні прикраси

Читати grad.ua у  

Сережки завжди вважалися найулюбленішими прикрасами представниць прекрасної статі. Примітно, що ці аксесуари завоювали першість ще тисячі років тому назад і продовжують займати лідируючі позиції.

Серьги и форма лица - как выбрать стильные украшения

Особливе місце в шкатулці кожної красуні займають срібні сережки https://zlato.ua/uk/f-sriblo_925-serezhky/. Ці прикраси, на думку стилістів Злато, являються самим виграшним варіантом для багатьох красунь, адже їх асортимент різноманітний, всі вони прекрасно комбінуються с іншими аксесуарами, шикарно доповнюють будь-який образ.

Вибір прикрас для ушей

Асортимент прикрас в інтернет магазині вражає своєю різноманітністю. На віртуальній вітрині представлені прості пусети, романтичні висюльки, класичні вироби з англійським замком, універсальні кільця. Не дивно, що серед такого різнобарв’я зробити свій вибір буває напрочуд складно. Для того, щоб вибір був максимально простим стилісти радять:

  • Круглолицим красуням варто придивитися до елегантних висюльок - вузьких підвісок. Шикарно виглядають аксесуари з камінням, які візуально видовжують обличчя. Вибрати також можна моделі з геометричними лініями – прямокутні, трикутні, ромбовидні прикраси можна одягати як в офіс, так і на світських раут.
  • Дамам з овальним обличчям підходять вся моделі, представлені на віртуальній вітрині. Вибрати можна пусети усіх мастей і розмірів. А також купити не замислюючись рекомендується любі квадратні з англійською застібкою, конго, підвіски з каменем та без вставок.
  • Леді з ромбовидними формами рекомендується надавати переваги прикраси, які пом'якшують гострі контури обличчя. Шикарно виглядають круглі моделі, які кріпляться на мочці або елегантно звисають із неї.
  • Трикутнолицим слід відмовитися від таких же срібних сережок. Краще всього виглядають гвоздики в холодному кольорі круглої чи квадратної форми. Доречно виглядають моделі з ажурними вставками, з інструкцією чи мінералами.

Багато людей вважає, що срібні сережки варто вибирати відповідно до віку – юним красуням варто вибирати максимально лаконічні прикраси, а дамам постарше – щось елегантніше. Стилісти zlato рекомендують менше зважати на вік, а дбати про створення гармонійного образу.

Серьги - как выбрать стильные украшения

Якщо дама прагне завжди виглядати молодо і стильно, то купувати слід сучасні моделі і відмовитися від «аксесуарів із бабусиної скриньки». Варто зазначити, що срібні сережки освіжають обличчя, підкреслюючи чарівність дами. Носити їм можна постійно, змінюючи моделі «по настрою», адже купити прикраси в інтернет магазині можна дешево.




Схожі новини

Коментарі