НОВИНИ ГРАД » Статті » Кулони для неї - вибір стильних та прекрасних

Кулони для неї - вибір стильних та прекрасних

Читати grad.ua у  

Напевно, у кожної дівчини є кулон або підвіска. Це особлива прикраса, тому що притягує погляди до зони декольте — інтимної жіночої зони. Вміло підібраний аксесуар зможе ефектно підкреслити переваги своєї господині та приховати недоліки за їх наявності.

Кулоны для нее — выбор стильных и прекрасных 

Насправді кулони для неї пропонують сучасні ювелірні магазини, спираючись на широкий та різноманітний асортимент продукції. Фахівці в ювелірній індустрії від компанії Укрзолото зазначають, що для створення неповторного та унікального образу має бути родзинка. Вона проявляється у деталях. Навіть одягнувши скромну непримітну сукню, можна виглядати привабливо. І допоможе в цьому витончена підвіска чи кулон.

Серед великої різноманітності аксесуарів варто виділити такі моделі:

  • вироби, інкрустовані дорогоцінним камінням;
  • кулони з напиленням золота та срібла;
  • медальйони;
  • прикраси у вигляді літери імені;
  • декоровані хрестики та ладанки.

Вибір ланцюжка має значення

Обидва аксесуари повинні чітко гармонувати між собою. Плетіння ланцюга в жодному разі не повинно переманювати всю увагу на себе і затьмарювати підвіску. Не менш важливо враховувати довжину та вагу ланцюжка. Кращий варіант той, при якому вона важить у половину більше, ніж кулон.

Вибираючи прикраси, варто звернути увагу на метал виготовлення. І ланцюг, і підвіска мають підходити один одному по відтінку. Наприклад, до срібла варто вибрати срібло або біле золото, до жовтого золота — такий же колір металу.

Прикраса в поєднанні з одягом

Фантазійний кулон з екстравагантним дизайном та оригінальним оформленням одразу розставить усі акценти у стилі дівчини. Яскрава прикраса зобов'язує одягнути одяг одного відтінку, доповнивши образ лаконічними аксесуарами, наприклад, мініатюрними сережками та суворим браслетом.

Мінімалістичні кулони вимагають в образі спокійного тону одягу. Легке доповнення на кілька відтінків світліше за — гідний варіант для юної леді.

Для вечірніх заходів варто купити помітні моделі, інкрустовані дорогоцінним або напівдорогоцінним камінням, з яскравим декором. Насичений ансамбль прикрас та вечірнього вбрання зроблять даму чарівною.

Якщо кулон купується для щоденної експлуатації, тоді краще звернути увагу на класичний варіант без вставок та декору. Вітаються стримані невеликі моделі неяскравих відтінків.

Підбір кулону під форму вирізу на одязі

Прості правила допоможуть завжди виглядати чудово:

  • під розстебнуту сорочку підійдуть невеликі або середньої довжини прикраси;
  • водолазки та речі з високим коміром красиво виглядають з масивними виробами, можливо на довгому ланцюгу;
  • V-подібний виріз доповнить підвіска у формі ромба.

Кулоны для нее — выбор стильных и прекрасных 

Незалежно від ціни та інших характеристик, потрібно в першу чергу спиратися на свій смак та переваги. Фахівці магазину Ukrzoloto радять спочатку переглянути фото сучасних моделей.




Коментарі

  1. Пользователь Nancy Quarry
    5 січня 2024 11:12
    При виборі подарунка для неї, кулони завжди виглядають елегантно та надають образу жінки особливого шарму. Якщо ви прагнете поєднати стиль та природну красу. Бурштин не лише додає благородство та тепло до кожного кулона, але і може мати позитивний вплив на психоемоційний стан власниці. Компанія славиться своєю якістю та увагою до деталей, що робить кожну прикрасу неповторною.