НОВИНИ ГРАД » Статті » Огляд кольорових контактних лінз

Огляд кольорових контактних лінз

Читати grad.ua у  

Кольорові лінзи - це ідеальний варіант для тих, хто хоче радикально змінити власний образ або додати йому певну родзинку. Такі вироби здатні радикально змінити колір очей або трохи тонувати його, зробивши насиченим та яскравішим, змінивши відтінок. Виробники пропонують широкий вибір кольорових лінз на будь-який смак, але розібратися в їхньому асортименті буває дуже і дуже непросто. Спробуємо розібратися у тому, які бувають кольорові контактні лінзи.

Які бувають кольорові лінзи?

В цілому, всі кольорові лінзи для очей можна розділити на 2 типи:

  • Відтінюючі. Ці вироби ідеально підходять для тих, хто хоче лише трохи змінити тон очей, наприклад, зробити їх яскравішими або насиченішими. Вони рекомендовані володарям світлих очей, на темних вони найчастіше непомітні.
  • Кольорові. Такі вироби повністю перекривають природний колір райдужної оболонки, тому можуть змінити колір навіть темних очей, наприклад, карих. Вони можуть бути як природними, так і карнавальними – з незвичним малюнком та забарвленням.

Кольорові лінзи роблять, як правило, із гідрогелю. Цей матеріал непогано пропускає кисень та містить достатню кількість вологи, але його не можна постійно носити — лінзи потрібно знімати на ніч. Також кольорові лінзи можуть ефективно коригувати наявні порушення зору або бути без діоптрій (не впливати на гостроту зору). У будь-якому разі, перед покупкою таких виробів важливо звернутися до офтальмолога — пройти позаплановий огляд та переконатися у відсутності протипоказань.

Різні марки кольорових лінз та їх особливості

Збираючись купити кольорові лінзи, необхідно розібратися в асортименті такої продукції докладніше. Сучасні виробники пропонують чимало варіантів, але краще віддати перевагу брендам, які добре зарекомендували себе на світовому ринку. Серед дійсно якісних кольорових лінз слід виділити:

Fancy Look

Fancy Look. Ці корейські лінзи можна носити протягом року за умови правильного догляду (в т.ч. регулярної очистки від відкладень). Вони ефективно змінюють колір навіть темних очей.

Airoptix Color

Airoptix Color. Такі лінзи створені не з силікону, а з силікон-гідрогеля, що робить їх більш комфортними для носіння. Вони допомагають змінити колір як світлих, і темних очей. Виглядають досить природно, а невеликий обідок по краю збільшує зорово розмір очей, додаючи їм виразності.

Adria Festival 2 tone

Adria Festival 2 tone. Ці корейські лінзи ідеально підійдуть для створення ефекту лялькових очей, додаючи візуально розміру райдужній оболонці. Можуть використовуватись власниками темних або світлих очей протягом 3 місяців.

Freshlook Dimensions

Freshlook Dimensions від Alcon. Це відтінкові лінзи широко відомого виробника відрізняються високою якістю та можуть використовуватися протягом 1 місяця. Виглядають дуже натурально.

Freshlook Illuminate

Freshlook Illuminate. Ці одноразові лінзи не змінюють колір очей радикально, на їх периферії знаходиться лімб темного кольору, здатний додати візуально розміру райдужній обочці та відкритості погляду.

Виробники пропонують широкий вибір лінз на будь-який смак, тому кожен зможе купити той варіант, який сподобається саме йому.

Де придбати кольорові лінзи?

Не варто купувати такий товар у пішохідному переході чи неперевіреному магазині. Віддайте перевагу справжній оптиці або спеціалізованому інтернет-магазину, товари якого відповідають всім стандартам якості. Саме таким є інтернет-магазин Ligrand, який пропонує замовити кольорові лінзи у Києві або з доставкою по всій Україні.

Наші фахівці допоможуть підібрати ідеальний варіант з огляду на натуральний колір очей, побажання, а також особливості зору (за наявності рецепту офтальмолога). При замовленні на суму від 600 грн – доставка за наш рахунок!





Схожі новини

Коментарі