НОВИНИ ГРАД » Статті » Настільні ігри – для дітей чи веселої компанії
Настольные игры – для детей или веселой компании
Читати grad.ua у  

Ігри – це улюблене заняття не лише дітей та підлітків, а й багатьох дорослих. Різні сюжети, завдання, жанри та рівні складності привертають дедалі більшу увагу. Існує безліч різновидів ігор – залежно від кількості гравців, віку, інтересів та інших критеріїв.

Кожен зможе знайти цікаві для себе та захоплюючі настільні ігри у перевіреному магазині. Асортимент настільних ігор на сайті https://worldofcomics.ua/category/nastolnye-igry/ настільки різноманітний, що ви точно не залишитеся з порожніми руками. Ви можете ознайомитися з рекомендаціями щодо вибору та списком найбільш популярних настільних ігор.

Як вибрати цікаві настільні ігри

Вибирати настілки найкраще, орієнтуючись на певні параметри, які впливають на перебіг гри. Так слід враховувати наступне при виборі настільних ігор:

  1. Місце, де проходитиме гра. Цей фактор дуже важливий, оскільки великі та габаритні ігри будуть недоречними в поїзді або, наприклад, на природі. У такому випадку краще вибирати компактні ігри, що не вимагають багато місця. наприклад, Уно чи Хто Я? Якщо ж грати ви будете вдома – можна вибирати настілки, які потрібно розкласти на столі – Бізнес або Карти конфлікту.
  2. Кількість учасників. Кожна гра розрахована на певну кількість гравців – ця інформація вказана на коробці. Обов'язково зверніть увагу, адже краще заздалегідь підготуватися та пограти всією компанією.
  3. Вік. Якщо настілка розрахована на дітей, варто ознайомитися з правилами і віком, для якого підходить гра. На коробці найчастіше вказується вік гравців, у своїй який завжди ця інформація відповідає реальності. Так, на деяких іграх вказаний вік 5-7 років, хоча в цю настільку можуть грати учасники молодші або старші від зазначеного віку.
  4. Особливості гри – скільки потрібно вільного простору, а також чи це шумна гра. Деякі ігри супроводжуються гучним сміхом чи вигуками учасників. Наприклад, до них можна віднести Аліас чи Твістер. Для таких ігор краще вільна атмосфера, коли ви нікому не заважатимете.
  5. Якість настілки. Від якості гри залежить термін її експлуатації. Краще один раз придбати якісну гру, яка після першого використання не зіпсується. Так ви зможете довгий час насолоджуватися грою, брати її в подорожі чи відпочинок.
  6. Тривалість гри. Є ігри, які можна завершити будь-якої миті або вони розраховані на короткий час. У той же час є настілки, завершити які швидко не вдасться. Так, наприклад, Монополія – ndash; гра, яка вимагає багато часу для її завершення.

Список найкращих настільних ігор для компанії

Весело провести час із друзями можна вдома, на природі чи поїзді. Підняти настрій та розвеселити друзів допоможуть настільні ігри. Якщо ви не знаєте, яку краще вибрати гру для відпочинку, рекомендуємо переглянути ТОП настільних ігор, які не залишили байдужими безліч компаній.

Кращі настілки для друзів:

  • Аліас – гра, яка підкорила молодь протягом останніх кількох років. У ній потрібно описати заданий набір слів, не вживаючи саме слово та однокореневі з ним, а інші учасники – ndash; повинні їх відгадати. Також гра може ускладнюватися – описувати слова, потрібно стоячи на одній нозі або постійно стрибаючи;
  • Крокодил – всім відома гра – вам загадують слово, а ви його показуєте. За допомогою настілки стає простіше організовувати процес гри і не морочитися над вигадкою слів.
  • Бізнес або Монополія. Ця економічна гра, де ви виступаєте у ролі бізнесмена. У грі можна купувати бізнес, будувати готелі чи будинки та збільшувати свої доходи.
  • Мафія. Захоплююча гра для дорослих та підлітків, яка відкриє ваші таланти. Перевірте свою інтуїцію та викрийте мафіозі.

Звичайно, це не всі популярні ігри. Серед інтелектуальних ігор лідирує Ерудіт (Скрабл). Також популярні фантастичні ігри – Гаррі Поттер, Андор і Пригода у підземеллі. Вибирайте ігри на свій смак та отримуйте заряд енергії разом з дітьми чи друзями.




Схожі новини

Коментарі