НОВИНИ ГРАД » Новини » Що нового пропонує сучасна бібліотека
Сучасні форми роботи з підлітками у бібліотеці
Читати grad.ua у  

Це відділ для старшокласників, тут зібрані детективи, історичні та любовні романи, а також класика зі шкільної програми. Але особливістю цього відділу є ігротека для підлітків.

Якщо для маленьких відвідувачів бібліотеки розваги вигадують співробітники, то для старших закуповують спеціально розроблені ігри. Одна з найпопулярніших настільних ігор присвячена знанням про рідну країну.

Улюблена гра підлітків – УНО. Підлітки не грають у класичну гру, а вигадали свої правила і додали трохи інтелектуального навантаження.

З появою у бібліотеці проектора з'явився проект «книга у кадрі» – діти разом із дорослими дивляться фільми – екранізації класичних творів, а потім обговорюють їх.

Дітям подобається проводити час на вулиці. Тому одна зі співробітниць Наталія Чеботова придумала проект «Читацький зал просто неба». На свіжому повітрі інформація сприймається набагато краще, вважає бібліотекар.

Сучасна бібліотека тепер не просто місце, де можна взяти чи почитати книгу, це справжній інтерактивний хаб, де книга залишається головним героєм і вона буквально оживає у бібліотеці-філії № 40.


Схожі новини

Коментарі