НОВИНИ ГРАД » Новини моди » Які джинси купити цієї осені, щоб бути в тренді?

Які джинси купити цієї осені, щоб бути в тренді?

Читати grad.ua у  

Джинси – справжня паличка-виручалочка у гардеробі сучасної жінки. Коли немає часу думати над чином, достатньо надіти джинсові штани та підібрати до них гору. Вуаля – можна вирушати хоч на роботу, хоч на побачення чи прогулянку з дитиною. Але щоб аутфіт із джинсами не перетворив дівчину на простушку, а виглядав стильно, треба вибрати модель актуального крою.

Що таке модні джинси 2022?

модные джинсы

Жоден модний показ не обходиться без колекцій джинсового одягу. Дизайнери раз у раз – вигадують нові фішки. А нам, щоб бути у тренді, треба встигати стежити за тенденціями. Ті, хто відвідав сайт українського виробника модного одягу Solmar за цим посиланням https://solmar.com.ua/catalog/dzhinsy/filter/fason-is-mom/apply/, вже знають, які джинсові штани для жінок наймодніші сезоні. Решті розповідаємо.

Одна з головних особливостей жіночих трендових джинсів - мішкуватий фасон і низька талія. Якщо такі моделі ніяк не вписуються у ваш звичайний гардероб, це не означає, що восени 2022 року доведеться носити неактуальну модель. Дизайнери пропонують ще багато інших модних варіантів:

  • з широкими штанинами, що нагадують штани-палаццо;
  • прямого крою зі злегка заниженою посадкою на талії;
  • джинси в стилі пэчворк, що нагадують клаптикове полотно з деніму різних відтінків;
  • класичні прямі;
  • зі швом, що імітує стрілки на брючинах;
  • з розрізами;
  • момси.

Зміни торкнулися і кольору деніму. Цього сезону дизайнери пропонують носити не тільки сині джинси, а й сірі, чорні, а також насичено-яскраву палітру.

Із чого шиють модні джинси?

Те, як джинсові штани будуть виглядати на фігурі, наскільки будуть комфортні в носінні і невимогливі у догляді, залежить від якості тканини, з якої вони пошиті. Тонкий денім швидко протирається, а після кількох прань втрачає свій естетичний зовнішній вигляд. Саме тому Solmar шиє джинсові штани із щільного матеріалу, який на 100% складається із міцних бавовняних волокон. До того ж такі штани тепліші, що тільки в плюс, коли йдеться про одяг на осінь.




Схожі новини

Коментарі